در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام
ببخشید مادر من ۳ سال سابقه بیمه داره ولی الان چون ۴۸ سال سن داره نمیتونه از طریق بیمه زنان خانه دار ادامه بده و مجبوره از طریق بیمه اختیاری ادامه بده . میخواستم بدونم به نظرتون ارزش داره که ادامه بده تا سابقش بشه ۱۰ سال بعد بازنشسته بشه
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام در صورتی که مادر شما تا سن 55 سالگی با قرارداد بیمه اختیاری حق بیمه خود را پرداخت نماید می توانید با سابقه 15 سال درخواست بازنشستگی دهد و حقوق معادل 15 روز از 30 روز  را دریافت نمایید

از لحاظ ارزش بسته به حق بیمه پرداختی مادر شما به تامین اجتماعی بستگی دارد و این موضوع که شما چقدر دریافتی را ارزشمند می دانید

راه کار دوم استفاده از بیمه عمر و سرمایه گذاری می باشد به همراه بیمه سلامت برای پوشش درمانی