در سایر توسط
با سلام

ارگانی مانند سندیکای بیمه گران ایران چه کاری رو انجام میدهد و تحت نظر چه ارگانی می باشد ؟ با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
با تصویب قانون تشکیل شرکتهای بیمه غیر دولتی و تاسیس شدن شرکتهای بیمه خصوصی در سال 1382 خونی تازه در رگهای سندیکا دمیده شد و شورای عالی بیمه در سالهای 83و84 اساسنامه جدیدی برای سندیکا تدوین نمود.

ارکان سندیکا:

شورای عمومی :

شورای عمومی متشکل از کلیه شرکتهای بیمه ای ( دولتی ، خصوصی ) عضو سندیکا می باشد که بالاترین مقام اجرایی آن شرکتها بعنوان نماینده در جلسات شورا حضور می یابد . مقام مزبور می تواند به جای خود یکی از اعضای موظف هیات مدیره را برای شرکت در جلسات شورا کتباً به دبیرکل سندیکا معرفی نماید .

شورای عمومی از بین خودو با رای اکثریت یک نفر را بعنوان رئیس ، یک نفر را بعنوان نائب رئیس و یک نفر را بعنوان خزانه دار و یک نفر را به عنوان منشی برای مدت دو سال  انتخاب می نماید و انتخاب مجدد آنان برای دوره های بعدی بلامانع است .

شورای عمومی عالی ترین رکن و مرجع برای رسیدگی و اخذ تصمیم درباره کلیه امور سندیکا می باشد و وظایف و اختیارات خود را بر اساس مفاد ماده ( 10 ) اساسنامه سندیکا انجام میدهد

دبیرکل سندیکا :

دبیرکل سندیکا توسط شورای عمومی وبرای مدت دو سال انتخاب شده و انتخاب مجدد وی بلامانع است . با عنایت به مفاد ماده ( 15 ) اساسنامه سندیکا ، دبیرکل بالاترین مقام اجرایی سندیکامی باشد و وظایف خود را مطابق اساسنامه مورد عمل سندیکا و اختیارات و وظایفی را که حسب مورد توسط شورای عمومی به وی تفویض میگردد انجام میدهد. بموجب مواد 16 و 17 اساسنامه سندیکا دبیرکل نماینده قانونی و تام الاختیار سندیکا در کلیه مراجع قضایی و غیر قضایی و تمامی نهادها و سازمانهای دولتی و غیر دولتی است و اختیار طرح دعوی از طرف سندیکا و دفاع از دعاوی مطروحه علیه سندیکا را در تمام مراحل و مراجع با حق توکیل به غیر دارد.

حقوق و مزایای دبیرکل به پیشنهاد رئیس شورای عمومی به تصویب شورای عمومی می رسد

بازرس:

در سال 1384 یعنی در یازدهمین جلسه سندیکا ، موسسه اصول پایه فراگیربه عنوان بازرس سندیکا انتخاب گردید.

وظایف و اختیارات دبیر کل:

انتخاب قائم مقام و تفویض برخی از اختیارات خود به وی.

استخدام کارکنان و کارشناسان و استفاده ازخدمات مشاوره ای و کارشناسی افراد واجد شرایط

حقوق و دستمزد و حق المشاوره کارکنان و کارشناسان و اعضای کمیسیونهای داخلی و کارگروههای تخصصی از محل اعتبارات سندیکا.

تهیه چارت و تشکیلات سازمانی سندیکا

تهیه و تدوین آئین نامه های انضباطی کارکنان، اداری، استخدامی، مالی، معاملاتی .

در صورت نیاز، اقدامات لازم در جهت جلب موافقت بیمه مرکزی ایران یا سایر مراجع برای اجرای تصمیمات و طرحهای پیشنهادی دبیرکل سندیکا و شورای عمومی .

حضور و مشارکت در همایش ها و کنفرانس های بین المللی صنعت بیمه در خارج از کشوربه  نمایندگی از سوی سندیکا با هماهنگی و اطلاع رئیس شورای عمومی و در غیاب رئیس شورا و نائب رئیس، شورای عمومی.

اعضای اصلی سندیکا:

مدیرعامل بیمه ایران

مدیرعامل بیمه نوین

مدیرعامل بیمه ملت

مدیرعامل بیمه کوثر

مدیرعامل بیمه میهن

مدیرعامل بیمه معلم

مدیرعامل بیمه کارآفرین

اعضا دارای حق رای مساوی هستند و حق عضویت اولیه (50.000.000ریال)و حق عضویت سالانه (50.000.000ریال)آنها نیز برابر خواهد بود.

کارگروه های تخصصی سندیکا:

1-کارگروه آتش سوزی

2-کارگروه باربری

3-کارگروه مسئولیت

4-کارگروه اتومبیل

5-کارگروه درمان

6-کارگروه پول

7-کارگروه توسعه بیمه های زندگی

8-کارگروه آموزش و تحقیقات

9-کارگروه فناوری اطلاعات

10.   روابط عمومی و ارتباطات