در بازنشستگی و مستمری توسط
خانمی 53 ساله با 20 سال سابقه بیمه هستم که تا دی ماه بیمه بیکاری 36 ماه میگیرم بعد میخواهم بازنشسته شوم چکار کنم ایا میشود 5سال را خرید و یا اینکه با همین سابقه باز نشسته شد چکار باید بکنم با چقدر حقوق در ضمن بیمه من توسط کار فرما و اجباری پرداخت شده است
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چونکه شما در حال دریافت بیمه بیکاری هستید باید سن شما به 55سال برسد که بتوانید بازنشسته شوید وحقوق بازنشستگی شما بر مبنای دو سال آخر محاسبه میشود وسعی نمایید چنانچه دقیقا دو سال دیگر سن شما 55سال میشود بیکاری خود را قطع نمایید ودر جایی مشغول بکار شوید که از حداکثر حقوق استفاده نمایید