در بیمه بیکاری توسط
سلام
خانمی هستم با20سال سابقه بیمه تامین اجتماعی ودرحال حاضر ازبیمه بیکاری استفاده می کنم در پایان شهریور بیمه من تمام میشود سایقه من میشود 24سال برای بازنشستگی چه موقع می توانم اقدام کنم؟صریح اقدام کنم ؟
درحال حاضر حقوق من 860 هزار تومان می باشد که 50 ماه اخیر همین میزان بوده   اگر من از شرکتی بخواهم حقوق مرا ردکند در پایان دو سال برای بازنشستگی میانگین 2سال رادر نظر می گیرند یا بیمه بیکاری نیز ضریبی درنظرمی گیرند ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در هر حال به نسبت سابقه برایتان مقرری بازنشستگی تعین مزد میگردد یعنی اگر الان اقدام به بازنشستگی نمایید برایتان 24روز تعیین مزد براساس24سال سابقه صورت میگیرد