در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
من با داشتن 6 سال سابقه بیمه و از کار افتادگی  67 درصد تا چند سال دیگر باید بیمه پرداخت کنم ؟ (معلول هستم)
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در صورت داشتن معلولیت مادر زادی و یا معلولیت قبل از بیمه شدن هیچ مزایایی در خصوص دریافت مستمری از کار افتادگی به شما تعلق نمیگیرد

اما اگر بعد از بیمه شده دچار ضایعه و یا بیماری گردیده باشید میتوانید از این مزایا بهر مند گردید

درصد تعیین از کار افتادگی در حیطه تشخیص کمیسیون تامین اجتماعی میباشد وتعیین درصد توسط سایر مراکز مورد تایید سازمان تامین اجتماعی نمیباشد