در دیه و بیمه خودرو توسط
بيمه ماشين شخص ثالث و بدنه كشورى به چه صورت ميباشد؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

با درود
دوست عزیز منظورتان از کشوری مشخص نیست

اگر منظورتان در کشور خودمان است بازهم بفرمایید دقیقا چه قسمتی از بیمه برایتان سوال است
اگر تعریفی کلی از این بیمه نامه ها میخواهید؟

بیمه شخص ثالث
شما مي توانيد با داشتن بيمه نامه شخص ثالث، خسارتي را که توسط خودروي شما به اشخاص ثالث وارد مي شود، جبران نماييد. البته براساس قانون بيمه اجباري شخص ثالث، همه دارندگان وسايل نقليه موتوري زميني موظفند مسئوليت خود را در مقابل اشخاص ثالث در قبال خسارت هاي مالي و جاني نزد يكي از شرکت هاي بيمه داخلي بيمه نمايند. در بيمه شخص ثالث، منظور از شخص ثالث، هر شخصي به استثناي راننده مسبب حادثه است که به سبب حوادث خودروي مورد بيمه دچار زيان هاي جاني يا مالي شود. به همين دليل بيمه پارسيان با ارائه بيمه نامه حوادث راننده به شماکه دارنده وسيله نقليه هستيد، اين امكان را مي دهد تا خسارت هاي جاني وارده به راننده مقصر حادثه را نيز بيمه نماييد.

سنوات عدم خسارت

تخفيف

سال اول

10 درصد حق بيمه ساليانه

سال دوم

15 درصد حق بيمه ساليانه

سال سوم

20 درصد حق بيمه ساليانه

سال چهارم

30 درصد حق بيمه ساليانه

سال پنجم

40 درصد حق بيمه ساليانه

سال ششم

50 درصد حق بيمه ساليانه

سال هفتم

 60 درصد حق بيمه ساليانه

سال هشتم و بعد

70درصد حق بيمه ساليانه

بیمه بدنه

شما مي توانيد با خريد بيمه نامه بدنه از شرکت بيمه پارسيان، چنانچه مقصر حادثه باشيد، خسارت وارده به خودروي خود را جبران نماييد. همچنين مي توانيد در زمانيکه شما مقصر حادثه نبوده ولي بيمه نامه شخص ثالث فرد مقصر امكان جبران کل خسارت شما را ندارد، از بيمه نامه بدنه خودرو خود براي دريافت مابقي خسارت اقدام نماييد.

از محل اين بيمه نامه مي توان خسارت وارد به وسيله نقليه را که شامل موارد زير مي شود جبران نمود :

حادثه (کلي و جزئي) / برخورد خودرو با يك جسم ثابت يا متحرك و يا برخورد اجسام ديگر به خودرو
سقوط / واژگون شدن خودرو
حريق (آتش سوزي، صاعقه، انفجار)
سقوط خودرو
سرقت کلی خودرو
همچنين با خريد پوشش هاي اضافي مي توانيد خطرات (سرقت جزئي قطعات و لوازم، شكست شيشه، سيل، زلزله، آتشفشان، طوفان، تگرگ و گردباد، هزينه اياب و ذهاب، پاشيده شدن مواد شيميايي و اسيدي، نوسانات قيمت ) را نيز در بيمه بدنه پوشش دهيد.

تخفيف عدم خسارت

سنوات عدم خسارت

تخفيف

سال اول

25 درصد

سال دوم

35 درصد

سال سوم

45 درصد

سال چهارم و بالاتر

60 درصد