در دیه و بیمه خودرو توسط
میخواستم بیمه شخص ثالث و بدنه  بخرم. کارت حکمت دارم و از پرسنل نیروهای مسلح هستم. شرایط تخفیف و اقساطی آن چگونه است
2 پاسخ
توسط (400 امتیاز)

در صورتی که شما از خانواده بزرگ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران شامل:

  • کارمندان ارتش
  • پلیس
  • راهنمایی و رانندگی
  •  نیروی انتظامی
  • نیروی زمینی
  • نیرو هوایی
  •  کلیه بازنشسسته های نیروهای زمینی
  • کلیه مستمری بگیران نیروهای مسلح
  • کلیه پرسنل وزارت رفاه
  • و خانواده های محترمشان میباشید

می توانید با استفاده از کارت حکمت از مازایای خرید اقساطی بیمه نامه شخص ثالث و بدنه با مزایای زیر بهرمند شوید:

  1. اقساط بدون بهره
  2. بدون ضامن و چک وسفته
  3. بدون پیش پرداخت
  4. کسر از حقوق در اقساط 8 ماهه
  5. بیمه شخص ثالث با تخفیف ویژه به غیر از تخفیف سنواتی
  6.  بیمه بدنه با 30 درصد تخفیف مازاد بر تخفیفات سنواتی

مدارک مورد نیاز برای خرید در طرح کارت حکمت  :

  • کارت حکمت
  •  بیمه نامه سال قبل
  • کارت ماشین

 .

توسط (20,960 امتیاز)
سلام

 دوست عزيز مراجعه بهشركت ها ي بيمه اي كه قرارداد با نيروهاي مصلح دارند معمولا با ده قسط  انجام ميدهند بيمه ايران بيمه كوثر كه معمولا در فروشگاه هاي اتكا باجه دارند

تندرست باشيد