در سایر توسط
سلام مایک وانت مزدا  داریم  وچون شوهرم تو کار لبنیات هست رقم حق بیمه مون خیلی زیاد هست ماهانه 300هزار تومان که خیلی سخته پرداختش و از عهده اش بر نمی اییمآیا میتونه بیمه اش را به رانندگان تغییر دهد شرایط چیست؟؟با تشکر
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

رانندگان حمل و نقل بار و مسافر درون‌شهری به رانندگان تاکسی، خطی (اعم از پلاک سفید و قرمز)، تریلر، کامیون، کامیونت، کمپرسی، رانندگان شاغل در آژانس‌های تاکسی تلفنی (خود مالک)، اتوبوس‌داران خود مالک، مینی‌بوس و وانت‌بار (اعم از سه چرخه و...) و هر نوع خودرو سبک و سنگین اطلاق می‌شود که دارای پروانه کار و مجوز لازم از مراجع ذی‌صلاح مربوطه (پروانه اشتغال رانندگی) بوده و با وسائط نقلیه عمومی درون‌شهری اشتغال به کار داشته و فاقد کارفرما باشند.

نرخ پرداخت حق‌بیمه رانندگان برابر ماده 28 قانون تأمین‌اجتماعی معادل 27‌درصد براساس حداقل دستمزد مصوب شورای‌عالی کار خواهد بود و برابر بند «ض» تبصره 14 قانون بودجه سال 86 کل کشور، رانندگان می‌توانند با بهره‌مندی از کمک دولت به میزان   ده بیست و هفتم  (از محل بودجه عمومی کل کشور)  و    سه و نیم بیست و هفتم ( از منابع حاصله  از  هدفمندسازی  یارانه‌ها )  و در مجموع  با  برخورداری  از   سیزده و نیم بیست و هفتم  کمک دولت،  از تعهدات قانونی مربوطه شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و خدمات درمانی واحدهای درمانی ملکی و طرف قرارداد سازمان برخوردار شوند.

در زمینه پرداخت تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تأمین‌اجتماعی به رانندگان حمل و نقل بار و مسافر درون شهری نیز باتوجه به تعاریف قانونی مربوطه پرداخت هزینه‌های وسایل کمک پزشکی (پروتز و اروتز) و کمک هزینه کفن و دفن به این قبیل از بیمه‌شدگان بلامانع است.

حداکثر سن پذیرش درخواست متقاضی بیمه‌رانندگان برای مردان و زنان 50 سال تمام در تاریخ ثبت تقاضا خواهد بود و درصورتی که سن متقاضی بیشتر از سن مذکور باشد، پذیرش تقاضا منوط به داشتن سابقه پرداخت حق‌بیمه معادل مدت مازاد سنی مقرر خواهد بود.

درخصوص نحوه پرداخت حق‌بیمه هم رانندگان می‌توانند از طریق تعاونی‌های کارگزار مربوطه یا شرکت‌های تعاونی تاکسیرانی خصوصی دارای مجوز نسبت به پرداخت حق‌بیمه اقدام کنند.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما