در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

مدارک لازم برای خرید بیمه مسولیت بیمه سامان
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

برای تهیه هر نوع بیمه نامه مسئولیت از شرکت های بیمه ای تکمیل فرم پیشنهاد بیمه نامه کاملا ضروری می باشد. کلیه اطلاعات مورد نیاز برای صدور و ارزیابی ریسک محل مورد بیمه، از طریق تکمیل فرم پیشنهاد که به امضای بیمه گذار می رسد، محرز میگردد و مسئولیت عواقب هر گونه اظهارات خلاف واقع مستقیما به عهده بیمه گذار می باشد .

برای بیمه نامه های مسئولیت کارفرما در قبال اشخاص ثالث ( ابنیه) بازدید از محل مورد ساخت توسط کارشناسان شرکت بیمه ضروری است.

موفق و پیروز باشید