در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

 شرایط بیمه مسیولیت بیمه سامان
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، بیمه مسئولیت، یکی از رشته های بیمه ای بسیار گسترده می باشد که شامل ده ها نوع بیمه نامه است. برای درک واقعی تر از انواع بیمه مسئولیت لام زاست اول مقالات زیر را مطالعه فرمایید .

قبل از خرید بیمه مسئولیت چه مواردی را باید بدانم ؟

بیمه مسئولیت و انواع آن

پس از آنکه با کمک و راهنمایی مشاور بیمه ای خود بیمه نامه ای که نیاز دارید را تعیین نمودید، میتوانید از شرایط آن مطلع شده و اقدام به خرید بیمه نامه فرمایید.