در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

بیمه تکمیلی بیمه آتیه سازان حافظ شامل چه مواردی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شرکت آتیه سازان حافظ،شرکت بیمه نیست و فقط بر اساس مصوبه هیات وزیران در سال  1381 تاسیس گردیده.

این شرکت با هدف ایجاد بستری مناسب جهت سرویس دهی در زمینه بیمه های درمان تکمیلی و با هدف ارایه خدمات درمانی تاسیس گردیده و هم اکنون بیش از 7/5 میلیون نفر از بیمه شدگان خود را در سراسر ایران پهناور تحت پوشش خود دارد.

این شرکت،بر خلاف تمامی شرکتهای بیمه که در ارایه خدمات بیمه های درمان تکمیلی با منع و محدودیت های بسیاری در کشور مواجه هستن( بخاطر بخشنامه ها و قوانین بیمه مرکزی)،از نظر خدمات دهی و میزان مبلغی و سقف خدمات بیمه ای و نیز از نظر کمی و کیفی آن هیچگونه محدودیتی نداشته و ندارد.

بنده بعنوان نماینده این شرکت آمادگی عقد قرارداد با تمامی شرکتها،سازمانها ،ارگانها و خلاصه هر جایی که هر نوع خدمات بیمه های درمان تکمیلی را نیاز داشته باشند( حتی پوشش های بدون سقف!!!) را داشته و در خدمت کلیه هموطنان گرامی می باشم.

با تجدید احترام