در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
2 پاسخ
توسط
بيمه گذار ميتواند 90% ذخيره انباشته خود را بصورت وام بانکي بدون نياز به ضامن دريافت کند. زمان بازپرداخت وام توافقي ميباشد. بهره باز پرداخت مطابق با مصوبات بانک مرکزي خواهد بود. در اينصورت روند سود تصاعدي انباشته بهم نخواهد خورد.
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،وام در بیمه های عمر از سال دوم بیمه ای شروع میشود که هر فرد باتوجه به اندوخته خود 90 درصد آن را میتواند بدون ضامن و چک و سفته به صورت وام دریافت کند.باز پرداخت آن در هر شرکت متفاوت میباشد.مثلا در بیمه سامان در دو قسط شش ماهه دریافت میشود.