در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
من نابارورم.ک لینیک ناباروری نوین درمشهد پرونده تشکیل دادم. گفتن باید لاپاراسکوپی بشم. هزینش یک میلیون و پونصده و اگر مشکلی داشته باشم تا دو میلیون هم میرسه. هیچ راهی نیست ک هزینه عملم کم بشه؟ واقعابرام سخته جورکردن انقدپول
1 پاسخ
توسط (9,060 امتیاز)
سلام هزینه لاپاراسکوپی جهت نازایی در تعهد بینه تامین اجتماعی قرار گرفته است شما با مراجعه به بیمارستان دولتی فقط,ده درصد از کل هزینه را پرداخت مینمایید