در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلا

باغبان هستم. می خواستم ببینم چگونه می توانم خود را بیمه باغبانی کنم ؟ ممنون از شما
توسط (100 امتیاز)
باغبان هستم. می خواستم ببینم چگونه می توانم خود را بیمه باغبانی کنم ؟ ممنون از شم
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

خساراتی  که باه دلایل بلایای طبیعی  به محصولات باغی ، زراعت و دامداری  وارد میشود در حوزه بیمه های بازرگانی نیست بنابراین هیچ شرکت بیمه ای تا این تاریخ وارد این قضیه نشده است (البته معدود شرکتهایی آنهم فقط بحث مسولیت گردوچینی ، گیلاس و . به صورت محدود شده اند) بنابراین شما برای استفاده از خدمات بیمه ای خود باید به صندوق تامین خسارت کشاورزی مستقر در جهاد کشاورزی مراجعه کنید.