در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

بیمه تکمیلی بیمه ایران شامل چه مواردی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

شرايط و تعهدات بيمه درمان تكميلي گروهی

1- افرادي ميتوانند به صورت وابسته به فرد اصلي و استخدامي دانشگاه يا فردي كه توسـط كـارگزيني دانشـگاه بـرايش حكـم صـادر شـده باشـدتحت
پوشش بيمه درمان تكميلي قرار بگيرند كه شامل يكي از موارد ذيل باشند:
الف ( همسر)ذكور يا اناث(
ب ( فرزندان ذكور تا سن 23سال تمام، در صورت اشتغال به تحصيل تماموقت دانشگاهي تا سـن 25سـال تمـام، فرزنـدان انـاث تـا هنگـام ازدواج و اشتغال به كار و دانشجويان رشتههاي پزشكي تا سن 26سال تمام و نوزادان تازه متولد شده منوط به اينكه حداكثر ظرف مدت پنجاه روز پس از تولد بـه ستاد رفاهي معرفي شوند بيمه ميباشنددر غير اينصورت از تاريخ دريافت نامه، تحت پوشش قرار خواهند گرفت..
ج ( پدر و مادرصرف داشتن دفترچه بيمه خدمات درماني يا تأمين اجتماعي كفايت مينمايد.
د ( سايرين شامل: خواهر ـ برادر و ... كه تحت تكفل قانوني فرد بيمه شده اصلي » استخدامي دانشگاه« باشند. ارائه كفالتنامه قـانوني و دفترچـه بيمـه كـه از طريق فرد بيمه شده اصلي اخذ شده باشد الزامي است .
هـ ( پرسنل جديدالاستخدام، انتقالي، همسر پرسنلي كه ازدواج كردهاند و يا افرادي كه در طول مدت قـرارداد تحـت كفالـت قـانوني بيمـه شـده اصـلي
درآمدهاند منوط به اينكه حداكثر تا بيستوپنج روز بعد به ستاد رفاهي معرفي شوند، ميتوانند تحت پوشش بيمه درمان تكميلي از ماه بعد قرار گيرند.
تاريخ مذكور براي حذف بيمهشدگان منوط به اعلام كتبي و از تاريخ دريافت نامه بوده و شامل فوتشدگان، خروج از كفالت قانوني و پرسنلي كـه
رابطه استخدامي آنان با دانشگاه قطع گرديده است ميباشد. بديهي است چنانچه بيمهشدهاي به هر يـك از دلايـل ذكـر شـده حـذف گـردد وخسـارت
دريافت نموده باشد، حق بيمه تا پايان قرارداد محاسبه و دريافت ميگردد.
فقط پرسنل شاغلي كه از دانشگاه حقوق دريافت مينمايند و براي آنان حكم كارگزيني صادر شده باشد ميتوانند تحت پوشش بيمه قرار گيرند.
3 /1ـ با توجه به اينكه بيمهشده به محض بازنشسته شدن در صورت موافقت فرد بازنشسته توسط سـازمان بازنشسـتگي يـا دانشـگاه بيمـه درمـان تكميلـي  ميگردد.
تاريخ قرارداد از 94/3/1لغايت 95/2/31با حق بيمه ماهيانه 861/100ريال جهت هر نفر با تعهد دندانپزشكي و مبلغ 627/295ريال جهت هـر نفـر  بدون تعهد دندانپزشكي .
شرط سني و دوره انتظار در تمامي موارد حذف ميباشد.
شرايط پيشنهادي تعهدات
1 - هزينههاي بستري، جراحي، شيمي درماني )بستري و سرپايي(، راديوتراپي ، آنژيوگرافي قلب و انواع
سنگ شكن در بيمارستان و مراكز جراحي محدود ) -(Day-Careتبصره : اعمال جراحــــــي
Day-Careبه جراحي اطلاع مي شود كه مدت زمان مورد نياز براي مراقبت هاي بعد از عمل در
مراكز درماني ، كمتر از يك روز باشد- تعويض مفصل و هزينه هاي جانبي آن
حداكثر سقف 150/000/000  ريال
2 - هزينه اعمال جراحي اصلي – مغز و اعصاب مركزي و نخاع )به استثناي ديسك ستون فقرات(
گامانايف – قلب، پيوند ريه، پيوند كبد، پيوند كليه، پيوند مغز استخوان و پيوند قلب و جراحي سرطان
) با احتساب بند يك ( و تزريق سلولهاي بنيادي
حداكثر سقف 300/000/000  ريال