در بیمه بیکاری توسط
دوباره دسته بندی کردن
با سلام

جایی در سایت خوندم که چنانچه زمان بیکاری سن 55 سال باشه میشه تا بازنشستگی از مزایای بیمه بیکاری استفاده کرد

آیا برای خانمها هم سن 55 ملاک هست ؟

یا اینکه مثلا خانمهای 45 ساله و با 22 سال سابقه  میتونن تا بازنشستگی از بیمه بیکاری استفاده کنند/
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اصلا اینطور موردی صحت ندارد

شرایط برقراری بیمه بیکاری براساس مستندات و اتمام کار و یا رای ادارات کار میباشد و مدت بیمه بیکاری براساس مدت کل سابقه میباشد