در بیمه بیکاری توسط
سلام من خانم با 47 سال سن و بیست و دو سال سابقه بیمه میباشم اگر الان از بیمه بیکاری استفاده کنم و در پایان سال چهارم که مشمول دریافت بیمه بیکاری هستم تقاضای بازنشستگی کنم، محاسبات حقوق بازنشستگی متوسط دو سال آخر به نرخ امروز هست و یا اینکه افزایشات وزارت کار بر حقوق امروز لحاظ میشه و بعد مبنا قرار میگیره ؟
3 پاسخ
توسط
متاسفانه بعضي ها تصور ميكنند كه اين چهار سال  بيكاري  را بيمه از صندوق خود بذل و بخشش كرده در صورتي كه طَي ساليان سال سه درصد از  همه دريافت كرده و هر سال هم اين دريافتي اضافه شده حالا كه وقت استفاده از اين ذخيره شده در پرداخت افزايش محاسبه نميشه

افزايش در دريافت آري ولي در پرداخت براي كليه سطوح مزدي خير !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و با اينكار يك عمر زحمت را با قوانين غلط از بين برده و حقوق بازنشستگي را در زماني كه فرد ديگر كارايي آش كم شده  و شديدا نيازمند ميباشد را ........................!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توسط
منهم يك ماهي است كه پيگير اين موضوع بوده ام و از شعب بيمه و از اين سايت اينطور متوجه شدم كه:

اگرچه شما داراي سابقه كاري نميبلشيد و افزايش پايه سنوات تعلق نميگيره ولي داراي سابقه بيمه بوده و بايد افزايشات اداره كار را در نظر بگيرند ولي متاسفانه بخاطر خالي شدن صندوق بيمه و با قوانين داخلي من در آوردي اين افزايش را در نظر نميگيرند يعني شما پولي را بابت بيمه امروز واريز كرده ايد و ارزش پول شما چهار سال آينده حد اقل ٥٠ درصد بيشتر ميشود ولي طبق قوانين غلط فعلي افزايشات محاسبه نميشود و شما ضرر خواهيد كرد اگر حقوقتان از حداقل بيشتر است لطفا به شعبه بيمه تان مراجعه و سوْال نماييد و نتيجه را براي أمثال اينجانب هم بنويسيد تا اطمينان  حاصل شود  البته به بازنشستگي شما  حدود ١٢ تا١٣ درصد بخاطر محاسبه بر اساس سي سال افزايش خواهد يافت ولي افزايش سالانه(تورم) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توسط (330,690 امتیاز)

سلام میتونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید:

در صورت اخراج از کار بیمه بیکاری بهتری است یا بیمه اختیاری