در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام و عرض ارادت

بنده سئوالات مطرح شده همراه با پاسخ را در خصوص سخت و زیان آور بودن دوران سربازی  حضور در جبهه را خواندم. ولی آخرش متوجه نشدم که بلاخره این دوسال سخت و زیان آور محسوب می شود یا خیر؟
توسط
ایا سد سازی جزو مشاغل سخت میباشد اکر میباشد چکونه میتوان احقاق حق نمود            توسط محمدبیات
توسط
ایا سد سازی جزو مشاغل سخت میباشد
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با قانون فعلی در صورتی که شما دارای حداقل یکسال سابقه سخت و زیان اور به جهت اشتغال در شرکت و یا کارگاه باشید ، سوابق جبهه شما در زمان سربازی با داشتن تائیدیه از مرجع اعزام کننده سخت و زیان اور محسوب خواهد شد ( باید توجه داشت که حضور در "جبهه های حق علیه باطل" به صورت کامل در متن نامه درج شده باشد