در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام.خدا حفظتون کنه.برادرم در ورزش رباط صلیبی پاش پاره شده.محل کارش بیمه تامین اجتماعی بوده اما صاحبکارش 20 میلیون به بیمه بدهکاره واسه همینم به برادرم دفترچه ندادند.حالا 4 روزه خودشو بیمه ورزش کرده.چون عمل پاش حساسه جرات نمیکنیم بریم هر جایی عمل کنیم.میخوایم ببریمش بیمارستان خصوصی.خب حالا میخواستم ببینم بیمه ورزش پولشو میده؟اگه نمیده ما جه راههایی داریم واسه استفاده از بیمه؟
آخه پول عملش 15 میلیونه.باید حتما بیمه بشه
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
بیمه زمانی خسارتی رو پرداخت میکنه که بیمه شده قبل از وقوع حادثه خودش رو بیمه کرده باشه
نه اینکه بعد از حادثه
در مورد برادر شما هم اگر تامین اجتماعی بهش دفترچه نمیده براش بیمه سلامت بگیرید که رایگانه و احتمالا یکی دو ماه طول بکشه
که اگه فوری باشه عملش پس اونم هیچی