در سایر توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
آیا بهنگام صدور بیمه نامه ورزشکاران توسط فدراسیون پزشکی ورزشی انجام معاینات پزشکی جهت صدور مجوز برای ورزش کردن ضروری است در صورت مثبت بودن چه مرجعی مکلف به  آن است.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه نامه حوادث ورزشی مربوط به حوادث حین ورزش می باشد و شامل بیماری های مزمن و ناراحتی های دیگر نمی شود.

تعریف حادثه : عملی که ناگهانی، غیر قابل پیش بینی و ناشی از عامل خارجی باشد که خسارت هایی به همراه داشته باشد.
بدیهی است که وقتی حوادث ورزشی قرار است بیمه شود، خسارت هایی قابل جبران است که عامل بلافصل به وجود اورنده آن ها، حوادث ورزشی باشد نه خود فعالیت ورزشی.

مثلا در اثر برخورد دو بازیکن فوتبال، جراحتی رخ دهد یا اینکه در اثر افتادن وزنه روی پای وزنه بردار شکستگی رخ دهد.