در سایر توسط (110 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر.

میخوام بدونم آیا برای دوچرخه های حرفه ای گران قیمت که قیمت بالای 10 میلیون تومان دارند، میشه بیمه ایجاد کرد؟!! بیمه ی سرقت و بیمه بدنه
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
میتوانید موضوع بیمه و خطراتی که ممکن است برای دوچرخه های گرانقیمت رخ دهد را به شرکت های بیمه پیشنهاد بدهید.
شرکت های بیمه می توانند در قالب های قراردادی این ریسک را مدیریت کنند.