دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه بیکاری توسط
من حدود سال ٨٩ از طرف شركت بيمه شده و دو ماه هم حق بيمه واريز شد. اما بعد از ان واريز حق بيمه قطع شده . اگه من بخوام كه خودم ان را از امسال ادامه بدهم چطور ميتوانم به شماره بيمه ي خود دسترسي پيدا كنم ؟ و أيا ميشود حق بيمه ي اين چند سال را يكجا وأريز كرد ؟
1 پاسخ
توسط
جهت دسترسی به شماره بیمه(چانچه دفترچه بیمه نگرفته اید) می توانید به همان شعبه مراجعه کنید! اگر دفترچه دارید که در همان دفترچه بیمه شماره شناسایی بیمه ثبت شده است.
ضمنا دانستن شماره بیمه مهم نیست زیرا در صورتی که برای عقد قرارداد بیمه  اختیاری و نامنویسی به یکی از شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمائید با ارائه شماره ملی؛ شماره بیمه شما مشخص می شود.
 پرداخت حق بیمه و ایجاد سابقه برای مدتی که در هیچ کارگاهی مشغول به کار نبوده اید؛ امکان ندارد.(دقیق تر اینکه: سابقه را نمی توان خرید!)
اما اگر اشتغال داشته اید و لیست بیمه برای شما ارسال نشده؛ می توانید با مراجعه به اداره کار و طرح شکایت موضوع ماده 148 قانون کار و با ارائه مدارک و مستندات و اخذ رای قطعی ، پیگیر سوابق بیمه ای خود شوید!