در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام

٢٧ و هفت سال و ده ماه سابقه بيمه اجباري دارم و تا آخر اسفند ٩٥ با دو سال و دو ماه استفاده از بيمه بيكاري ميتوانم بازنشست شوم دو سال آخر پرداختي  بيمه حدود سي ميليون ريال بوده و به شعبه بيمه كه مراجعه كردم گفتند كه شما بر اساس همين حدود سي ميليون ريال بازنشسته ميشويد و افزايش سال ٩٤ و ٩٥ كه ١٧ و ١٤ درصد ميباشد و ساليانه از طريق اداره كار اعلام ميشود منظور نميشود يعني به چهل ميليون ريال محاسبه نميشود آيا اين جواب كارمند بيمه كه شفاهي است صد در صد درست است  يا همانطور كه قبلا با شما مشورت كرده بودم اين افزايش ساليانه منظور ميشود اگر درست است بخشنامه آن را  از كجا تهيه كنم
4 پاسخ
توسط
درست است كه افزايش پايه سنوات به دليل فطع رابطه كارگر و كارفرما قطع ميشود ولي افزايش ساليانه بر اساس سابقه بيمه نه سابقه كاري چرا بايد رر نظر گرفته نشود ؟؟؟
توسط
قانونی مبنی بر افزایش حقوق مقرری بگیران بیمه بیکاری متناسب با افزایشهای سالانه نداریم ولی در مورد حداقل حقوقها و افزایش های مربوط به آن در ماده 111 قانون تامین اجتماعی آمده است
توسط
حق بيمه اي كه در سال  ٩٢ و 93 پرداخت شده در سال ٩٤ و ٩٥ مسلما از نظر عرفي  افزايش سالانه بايد حساب شود ولي قانوني نميدانم؟؟؟؟؟؟
توسط
سوْال در مورد افزايش مقرري بيكاري نبود

سوْال در مورد حقوق بازنشستگي  و اينكه آيا بروز حساب ميشود يا خير ميباشد ؟؟؟