در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
من ۲۲سالمه,الان۲سال بیمه تامین اجتماعی کارگاه کشاورزی دارم باید چند سال بیمه بندازم تا بازنشسته شوم؟ اصلا بیمه کارگاه کشاورزی جند ساله اس؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی می توانید با 30 سال سابقه بیمه در سن 50 سالگی بازنشسته شوید یا با 10 سال به بالا در سن 60 سالگی درخواست بازنشستگی دهید

** البته این تاریخ ها برای امروز هستند و در 30 سال آینده بر اساس قوانین آن موقع عمل می شود

اطلاعات بیشتر در :

بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی