در سوابق بیمه توسط
یکی از دوستان بنده با 10 سال سابقه بیمه، دو سال پیش جابه جا شدن و صندوق بیمه قبلی یک چک 15 میلیون تومانی برای صندوق تامین اجتماعی ارسال کرده است. دو سال پیش که به شعبه بیمه فعلی خود مراجعه نموده اند، گفته شده میبایست مبلغ 21 میلیون دیگر به صندوق تامین اجتماعی واریز کنند. و نهایتا با اقساط 700 هزار تومانی(سه ساله) که ایشان دوسال پیش، تمکن پرداختش را نداشته اند.
حالا دو سوال مطرح است
1. اگر بخواهند این مبلغ (21میلیون) را حالا پرداخت کنند آیا این مبلغ تغییر میکند؟  به چه ترتیبی محاسبه میشود؟
2. ماکسیمم زمانی که میتوان این مبلغ را تقسیط کرد چه مدتی است؟
گویا به اندازه مدت سابقه بیمه انتقالی (یعنی 10 سال) قابل تقسیط است. آیا این موضوع صحت دارد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر این مدت نمیباشد در صورت تاخیر در پرداخت اقساط مجددا به حال تبدیل و محاسبه مجدد خواهد گردید