در بیمه بیکاری توسط
من درشرکتی از سال 88 تا اسفند90 مشغول کار بودم وتحت پوشش بیمه تامین اجتماعی. درفروردین 91 با ورشکستگی شرکت و تعطیلی آن بهمراه 10نفراز همکاران تقاضای بیمه بیکاری نمودیم. درحال انجام مراحل تشکیل پرونده اخذ بیمه بیکاری حادثه ای برای همسرم پیش امد که به فوتش منتهی شد وبنده نیز به دستور مقام قضایی بازداشت شدم نزدیک 2سال بازداشت بودم.با این وصف
 1.آیا امکان دریافت بیمه بیکاری رو دارم؟(درحال حاضر هم بیکارم)
2.باتوجه به اینکه ایام دریافت بیمه بیکاری جزءسنوات بیمه ای محسوب میشود این ایام را چگونه چگونه میتوانم جزءسوابق بیمه ایم منظورکنم؟
3.باتوجه فوت خانمم میتوانم از کمک هزینه کفن ودفن  استفاده نمایم؟
2 پاسخ
توسط
چون پرداخت مقرری بیکاری از سوی تامین اجتماعی و با معرفی اداره کار میباشد. باید مراتب را از طریق اداره کار پیگیری کرده و معرفی نامه را برای دریافت مقرری حصول نماید. پرداخت مقرری و کمک هزینه کفن و دفن و ایجاد سابقه ممکن است.
توسط (56,040 امتیاز)

 سلام ،

مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری و میزان آن به شرح زیر است:
الف- جمع مدت پرداخت مقرری از زمان برخورداری از مزایای بیمه بیکاری اعم از دوره اجرای آزمایشی و یا دائمی آن برای مجردین حداکثر (36) ماه و برای متأهلین یا متکفلین حداکثر (50) ماه بر اساس سابقه کلی پرداخت حق بیمه و به شرح جدول ذیل می باشد:
جدول سابقه پرداخت حق بیمه حداکثر مدت استفاده از مقرری جمعا با احتساب دوره های قبلی
سابقه پرداخت حق بیمه حداکثر مدت استفاده از مقرری جمعاً با احتساب دوره‌های قبلی
برای مجردین برای متأهلین یا متکفلین
از 6 ماه لغایت 24ماه 6 ماه 12 ماه
از 25 ماه لغایت 120 ماه 12ماه 18 ماه
از 121 ماه لغایت 180 ماه 18ماه 26ماه
از 181 ماه لغایت 240ماه 26ماه 36ماه
از 241ماه به بالا 36 50ماه
ازم به ذکر است افراد مسن مشمول قانون بیمه بیکاری که در هنگام وقوع بیکاری دارای 55 سال سن و یا بیشتر باشند به استناد ماده 10 آئین نامه اجرایی این قانون در صورت عدم اشتغال تا رسیدن به سن بازنشستگی مقرری بیمه بیکاری آنان ادامه می یابد.
ب – میزان مقرری روزانه بیمه شده بیکار معادل (55%) متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده می باشد . به مقرری افراد متاهل یا متکفل ، تا حداکثر 4 نفر از افراد تحت تکفل به ازاء هر یک از آنها به میزان ( 10% ) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد . در هر حال مجموع دریافتی مقرری بگیر نباید از حداقل دستمزد کمتر و از (80% ) متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد .