در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام بنده از سال ۹۳بیمه عمر پاسارگاد هستم و تا الان پرداخت کردهام میخام باز خرید کنم چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
3 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بازخرید بیمه عمر آنهم بعد از دو سال شما را با زیان مواجه میکند و توصیه میشود از بازخریدی صرفنظر کنید و طبق قرارداد ادامه دهید

بیمه عمر فرصت بسیار مناسبی رو برای آینده بهتر شما فراهم خواهد کرد

ولی در کل باید به نماینده خود مراجعه نمایید و فرمهای مربوطه را تکمیل نمایید