در بیمه بیکاری توسط
سلام من سابقه پرداخت  20 سال بیمه دارم درحال حاضر از بیمه بیکاری استفاده می کنم 50 ماه بیمه بیکاری استفاده کردم میتوان با بیمه بیکاری درخواست بازنشستگی کنم؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام اگر 20 سال سابقه بیمه شما از نوع بیمه اجباری باشد با داشتن حداقل سن 42 سال می توانید درخواست بازنشستگی دهید ولی اگر 20 سال سابقه بیمه شما از نوع بیمه اجباری نباشد باید تا سن 55 سالگی صبر نمایید

** درضمن استفاده از بیمه بیکاری باعث افزایش سابقه بیمه شما خواهد شد و می توانید پس از استفاده از بیمه بیکاری در خواست بازنشستگی دهید