در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
من تقریبا 20 روز پیش تصادف کردم عابر بودم و ماشین متواری شد.
شکستگی پا دارم و احتمالا از قسمت تاندون آشیل پا هم دچار مشکل شدم.
من میخواستم از بیمه خسارتهای بدنی استفاده کنم اما نمیدونم از کجا شروع کنم.
سر حادثه فقط پلیس 110 اومد یه گزارش نوشت و کروکی ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
برای پیگیری شکایت خود علیه خودرو و راننده متواری شده به کلنتری یا پاسگاه مراجعه کرده و ادامه مراحل قانونی در دادگاه و پزشکی قانونی را طی فرموده و پرونده را از طریق شعب بیمه ایران به بیمه مرکزی ارسال فرمایید.