در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام
می خواستم بپرسم ایا اموزشگاه های زبان اجازه رد نکردن بیمه برای معلمین رو از جانب تامین اجتماعی دارند؟ منظورم با توجه به پاره وقت بودن شغل هست، یا این کار غیر قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر باید برای شما متناسب با کارکرد تان بیمه رد شود برای اطلاع از چگونگی محاسبه حق بیمه معلمان حق التدریسی می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

اشخاصی که تحت عنوان حق التدریس و حق المشاوره و حق الجلسات و حق الزحمه ساعتی حقوق پرداخت بشه بیمه چطوریه؟