در شرکت بیمه توسط
سلام

شرایط اخذ نمایندگی بیمه آسیا
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

الف) شرایط عمومی :

تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران .

اعتقاد به اسلام يا يکی ديگر از اديان رسمی کشور .

عدم اعتياد به مواد مخدر .

نداشتن سوء پيشينه کيفری و همچنين نداشتن سابقه محکوميت به جرايم نام برده شده در ماده 64 قانون تأسيس بيمه مرکزی ايران و بيمه گری .

داشتن گواهی پايان خدمت وظيفه عمومی يا معافيت دائم برای آقايان

داشتن حداقل مدرک تحصيلی کارشناسی ( موارد استثناء برای مدارک پائین تر در صورتی که فرد متقاضی دارای پرتفوی بالقوه باشد طبق تشخیص کمیته مطابق بند " د " عمل خواهد شد ) .

داشتن بین 25 تا 50 سال سن .

داشتن گواهی آشنائی کامل با کامپيوتر ( ICDL ) یا مدارک مرتبط .

اخذ امتياز قبولی در مصاحبه کميته امور نمايندگان ( امتیازهای مربوط به مصاحبه و حداقل امتیاز قابل قبول پیوست است ) .

گذراندن دوره آموزش تئوری بمدت 80 ساعت و آموزش عملی در شعبات ناظر بمدت 20 روز اداری .

اخذ تائيديه از مديريت دفتر بازرسی و انتظامات بیمه آسیا (با ارسال گواهی عدم سوء پيشينه کيفری و عدم اعتياد به مواد مخدر با تشخیص دفتر مذکور ).

شغل نماينده حقيقی بايد منحصراً ارائه خدمات بيمه ای تمام وقت در قالب نمایندگی قرار گیرد و داشتن شغل دیگر مجاز نمی باشد .

نماينده حقيقی نمی تواند در وزارتخانه ها و مؤسسات و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غيردولتی شاغل باشد يا بعنوان نماينده شرکت ديگری يا کارگزار حقيقی فعاليت کند و يا در شرکتهای بيمه غير دولتی و ساير نمايندگيها و يا کارگزاريهای حقوقی بيمه شاغل بوده و يا سهامدار باشد .

ب) مراحل اخذ نمایندگی

فرد متقاضی با اطمینان از اینکه شرایط دریافت نمایندگی بیمه آسیا را دارد فرم درخواست نمایندگی را تکمیل و مدارک مورد درخواست را ضمیمه آن می کند . ( فرم شماره 1-1 )

پس از بررسی فرم و مدارک ارسالی ، مدیریت امور نمایندگان در صورت تائید شرایط اعطای نمایندگی و کامل بودن مدارک ، فرد را برای مصاحبه دعوت می کند .

پس از مصاحبه و در صورت پذیرش ( فرم شماره 2 – 1) ، متقاضی جهت آموزش عملی به شعبه ناظر و جهت آموزش تئوری به مدیریت منابع انسانی معرفی می شود و پس از طی مراحل آموزشی ، متقاضی در یک فرصت یکماهه باید تضمین های لازم به همراه محل نمایندگی را مشخص و تجهیز نماید . با بازدید نماینده بیمه آسیا و تائید آماده به کار بودن ، ظرف مدت 15 روز کد نمایندگی برای مدت 3 ماه فعال می شود و کد نمایندگی به متقاضی اعطاء خواهد شد . ( فرم شماره 3-1 )

در صورت رضایت از ادامه کار نمایندگی و ارزیابی لازم توسط مدیریت امور نمایندگان ، فعالیت نمایندگی طبق ضوابط مربوطه تا زمان وجود شرایط عمومی و اختصاصی نمایندگان ، ادامه خواهد یافت .

ج ) تضمينهای لازم جهت عقد قرارداد نمايندگی :

تأدیه مبلغ 000/000/20 ريال ضمانتنامه بانکی يا واريز همین مبلغ بصورت نقدی به حساب بيمه آسيا بعنوان تضمین نمایندگی . این مبلغ پس از یک سال يا لغو کد نمایندگی عودت خواهد شد .

مبلغ 000/000/700 ريال سفته با تعهد 2 نفر کارمند رسمی دولت با 10 سال سابقه کار و يا کاسب با جواز کسب و همچنین يک فقره چک بمبلغ 000/000/200 ريال بعنوان تضمین نمایندگی و حق وصول آن در صورت وارد کردن خسارت به بیمه آسیا و استنکاف از جبران آن – این تضامین در صورت لغو یا اتمام نمایندگی پس از گذشت 2 سال و عدم وجود بدهی عودت خواهد شد . ( فرم شماره 4-1 ) تبصره : در صورتی که نماینده یا ضامن ایشان ملک با ارزش بیش از 000/000/700 ریال را با هزینه خود در رهن شرکت قرار دهد ، نیاز به سفته و چک نخواهد بود .

خرید یک فقره بیمه نامه مسئولیت حرفه ای نمایندگان به نفع بیمه آسیا .

اخذ تعهدنامه از نماینده مبنی بر جبران خسارت وارده به شرکت . ( فرم شماره 5-1 )

د) حداقل متراژ دفتر نمايندگی 25 متر مربع بوده و حداقل فاصله آن با دفاتر ساير نمايندگان بيمه آسيا می بايست در شهرهای بزرگ 300 متر ، شهرهای متوسط 400 متر و شهرهای کوچک 500 متر باشد و دارای کاربری تجاری يا اداری بوده و قابليت نصب تابلو را داشته باشد همچنین محل نمایندگی باید دارای امکانات مناسب بوده و مکان مناسب برای پذیرش مشتریان و مراجعین داشته باشد و در تداخل با سایر مشاغل نباشد .