در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اول: من قبل از خدمت سابقه بیمه داشتم و شنیده بوده ی مورد  قانون داریم ک اگه قبل از خدمت سابقه بیمه داشته باشم میتونم بیمه خدمتم ب رایگان تبدیل ب بیمه کاری کنم
امکان داره؟
دوم: اینکه سابقه بیمه قبل از خدمت من بصورت ناقص پرداخت شد(بعلت عدم اگاهی من از حقوقم) من الان متوجه شدم چگونه وبا چه مدارکی میتونم از حقوقم دفاع کنم و نواقص بیمه درست کنم؟
1 پاسخ
توسط
اول: این موضوع درست است اما با شرایطی:کسانی که قبل از تاریخ 1385/5/8 خدمت رفته باشند(خدمت تمام شده باشد) و قبل و بعدش سابقه پرداخت حق بیمه (اجباری) داشته باشند آن دو سال خدمت کاملا جزو سوابق منظور می شود و دیگر نیازی به پرداخت حق بیمه دوران خدمت ندارند!

دوم: منظور از "نواقص بیمه" اگر همان "کسری سابقه بیمه" باشد باید از یکی از طرق "تکمیل و ارائه فرم ادعای سابقه" به همراه مدارک و مستندات به شعبه یا از طریق طرح "شکایت موضوع ماده 148 قانون کار" در ادارات کار پیگیری کنید.