در شرکت بیمه توسط
سلام

بیمه تکمیلی بیمه آسیا شامل چه مواردی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

شرکت بیمه آسیا درمان تکمیلی خانواده و انفرادی ارائه نمیدهد.

موارد تحت پوشش در اين بيمه نامه عبارت است از:
تامين هزينه اعمال جراحي و بستري در بيمارستان و مراکز جراحي محدود در اثر حادثه يا بيماري، آنژيوگرافي قلب، انواع سنگ شکن، ديسک ستون فقرات، هزينه هاي شيمي درماني، راديوتراپي و گامانايف.
تامين هزينه اعمال جراحي قلب، مغز و اعصاب (به استثناء ديسک ستون فقرات)، پيوندها (فقط شامل ريه، کبد، کليه و مغز استخوان).
تامين هزينه هاي زايمان طبيعي و سزارين.
تامين هزينه انتقال بيمار با آمبولانس در داخل و خارج شهر، به شرط بستري در بيمارستان.
تامين هزينه هاي رفع عيوب انکساري چشم براي اصلاح موارد نزديک بيني، دوربيني و آستيگماتيسم.
تامين هزينه هاي پاراکلينيکي شامل انواع اسکن، سونوگرافي، ام آر آي، انواع آندوسکوپي، اکوکارديوگرافي، ماموگرافي، دانسيتومتري، تست ورزش، نوار (اعم از عضله، عصب، مغز، قلب، مثانه)، آنژيوگرافي چشم، شنوايي سنجي، بينايي سنجي، هولتر مانيتورنينگ قلب، انواع گرافي، فيزيوتراپي.
تامين هزينه جراحي هاي مجاز سرپايي مانند شکستگي ها، گچ گيري، ختنه، بخيه، کرايوتراپي، اکسيزيون ليپوم، تخليه کيست، ليزر درماني و بيوپسي.
ارائه پوشش هاي اضافي ديگر (نظير پوشش هزينه هاي دندانپزشکي، عينک، سمعک، ويزيت و دارو) وفق شرايط و در صورت موافقت بيمه گر.
نحوه ارائه خدمات به بيمه شدگان:
بيمه شدگان در انتخاب هر يک از بيمارستان ها و مراکز درماني در سراسر کشور آزاد هستند. ليکن بيمه آسيا به منظور ارائه خدمات شايسته و کاهش هزينه هاي درماني بيمه شدگان، با بيش از 1000 مرکز درماني، اعم از بيمارستاني، تشخيصي درماني پاراکلينيکي، جراحي محدود و ... معتبر در سراسر کشور قرارداد همکاري منعقد نموده است. لازم به ذکر است هزينه هاي بيمارستاني بيمه شدگاني که به علت فقدان امکانات لازم و با تاييد بيمه گر، به خارج از کشور عزيمت مي نمايند، براساس ضوابط بيمه نامه قابل پرداخت مي باشد.

بيمه شدگان به دو روش مي توانند از مزاياي اين بيمه نامه استفاده نمايند:
استفاده از خدمات مراکز درماني و بيمارستان هاي طرف قرارداد بيمه آسيا:
بيمه شده ضمن مراجعه به هر يک از شعب شرکت بيمه آسيا در تهران و شهرستان ها و يا واحدهاي صدور منتخب، با ارائه مدارک مربوطه نسبت به دريافت معرفينامه و ارائه آن به مرکز درماني مورد نظر اقدام مي نمايد.
استفاده از خدمات مراکز درماني و بيمارستان هاي غير طرف قرارداد بيمه آسيا:
در اين صورت بيمه شده پس از پرداخت هزينه ها و تسويه حساب با مرکز درماني موردنظر و تحويل اصل مدارک به بيمه گر اول، رونوشت برابر با اصل مدارک را به همراه چک دريافت شده از بيمه گر اول به بيمه آسيا ارائه نموده ، بيمه آسيا مابه التفاوت هزينه ها را براساس تعرفه مراکز درماني هم درجه ي طرف قرارداد و نيز با در نظر گرفتن تعهدات بيمه نامه به بيمه شده پرداخت مي نمايد.
درمان کارت بيمه آسيا
در مواقع اورژانس يا روزهاي تعطيل و ساعات غيراداري، بيمه شدگان مي توانند با در دست داشتن درمان کارت بيمه آسيا، به مراکز درماني طرف قرارداد مراجعه نموده و از خدمات اين مراکز مطابق با شرايط قرارداد استفاده و در اولين ساعات وقت اداري روز بعد جهت دريافت معرفينامه به شعب بيمه آسيا مراجعه نمايند.