در شرکت بیمه توسط
سلام

پوشش های بیمه تکمیلی بیمه آسیا چگونه است
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

موارد تحت پوشش در اين بيمه نامه عبارت است از:

  • تامين هزينه اعمال جراحي و بستري در بيمارستان و مراکز جراحي محدود در اثر حادثه يا بيماري، آنژيوگرافي قلب، انواع سنگ شکن، ديسک ستون فقرات، هزينه هاي شيمي درماني، راديوتراپي و گامانايف.
  • تامين هزينه اعمال جراحي قلب، مغز و اعصاب (به استثناء ديسک ستون فقرات)، پيوندها (فقط شامل ريه، کبد، کليه و مغز استخوان).
  • تامين هزينه هاي زايمان طبيعي و سزارين.
  • تامين هزينه انتقال بيمار با آمبولانس در داخل و خارج شهر، به شرط بستري در بيمارستان.
  • تامين هزينه هاي رفع عيوب انکساري چشم براي اصلاح موارد نزديک بيني، دوربيني و آستيگماتيسم.
  • تامين هزينه هاي پاراکلينيکي شامل انواع اسکن، سونوگرافي، ام آر آي، انواع آندوسکوپي، اکوکارديوگرافي، ماموگرافي، دانسيتومتري، تست ورزش، نوار (اعم از عضله، عصب، مغز، قلب، مثانه)، آنژيوگرافي چشم، شنوايي سنجي، بينايي سنجي، هولتر مانيتورنينگ قلب، انواع گرافي، فيزيوتراپي.
  • تامين هزينه جراحي هاي مجاز سرپايي مانند شکستگي ها، گچ گيري، ختنه، بخيه، کرايوتراپي، اکسيزيون ليپوم، تخليه کيست، ليزر درماني و بيوپسي.
  • ارائه پوشش هاي اضافي ديگر (نظير پوشش هزينه هاي دندانپزشکي، عينک، سمعک، ويزيت و دارو) وفق شرايط و در صورت موافقت بيمه گر.