در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
در بیمه سلامت ، افرادی که مجرد و بالای 18 سال هستند باید مستقلا سرپرستی را خود عهده دار شوند یا می توانند تحت تکفل پدر هم بیمه باشند ؟
1 پاسخ
توسط
اگر فرد بالای 18 سال باشد و بخواهد مستقل خود را بیمه کند مشکلی وجود ندارد.
سوال شده آبان 27, 2018 در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن آذر 1, 2018 توسط
آیا دختر مجرد بالای 18 سال بدون اشتغال به کار می تواند به طور مستقل خود را بیمه سلامت کند ؟