در بیمه درمان تکمیلی توسط (6,510 امتیاز)
فردی در اثر قصور پزشک دچار آسیب شده و پزشک خسارت را به او پرداخت کرده است ، این فرد بیمه تکمیلی هم دارد آیا میتواند به بیمه گر تکمیلی خود جهت دریافت خسارت مراجعه کند یا چون جبران خسارت از جانب پزشک شده مبلغی تعلق نمیگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

خسارتی به این عنوان خیر تعلق نمیگیرد. اما هزینه های بیمارستانی و جراحی  تا سقف تعهدات بستری و جراحی قابل پرداخت است( حداکثر تعهدات برای مدت یکسال و مجموع پرداخت ها برابر با مجموع هزینه سال تا سقف اعتبار  می باشد