در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام بنده بیمه تکمیلی درمان فرهنگیان را دارم ولی بنابرضرورت در یک مرکز درمانی خارج از قرارداد این بیمه مجبور به عمل جراحی شدم ایا راهی هست که هزینه این عمل را از بیمه تکمیلی دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بله شما بعد از تسویه حساب مدارکتان رو تحویل بیمه بدهید و خسارت ظرف مدت 20 الی 50 روز پرداخت خواهد شد

  1. مدارک مورد نیاز جهت بررسی اسناد بستری در بیمارستان
    1. اصل صورتحساب بيمارستان ممهور به مهر بيمارستان
      2- اصل ريز داروها ممهوربه مهر داروخانه بيمارستان
      3- اصل قبض هاي پرداختي بابت هزينه هاي  راديوگرافي، آزمايشگاه، M.R.I، سي تي اسكن، اكو، تست ورزش،سونوگرافي، ماموگرافي، مانيتورينگ،آنژيوگرافي و ... به همراه گزارشات موارد ذكر شده
      4- گواهي از پزشك مبني بر تعداد مشاوره صورت گرفته با مهر
      5- گواهي تعداد  جلسات فیزیوتراپی تاريخ آنها و اقدامات انجام شده در هر جلسه .
      6- در صورت دریافت هزینه از سوی بیمه گر پایه ارسال تاييديه مبلغ پرداختي از سوي سازمان مربوطه به انضمام تصوير تمام صفحات پرونده بيمارستاني الزامي است.

  1. در صورت عمل جراحی (علاوه بر مدارک فوق):

1- ارائه برگه شرح عمل جراحي
2- اصل گواهي جراح ممهور به مهر پزشك جراح
3- اصل گواهي بيهوشي ممهور به مهر پزشك بيهوشي
4- اصل گواهي كمك جراح ممهور به مهر پزشك
5- اصل ريز داروها و وسايل مصرفي اتاق عمل ممهوربه مهر داروخانه بيمارستان
6- گواهي از پزشك مبني بر تعداد مشاوره صورت گرفته با مهر
7- در صورت جراحی سپتوپلاستی ارائه گرافی قبل از عمل جراحی
8- در صورت جراحی D&C  (کورتاژ) ارائه سونوگرافی قبل از عمل
9- ارائه جواب پاتولوژی جهت سایر اعمال جراحی

10- خلاصه پرونده

  1. مدارك مورد نياز جهت بررسي سایر هزینه ها (چنانچه جزو تعهدات بیمه نامه باشد)