در دیه و بیمه خودرو توسط
محاسبه دیه بخیه صورت چگونه است
2 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

دیه پارگی صورت که منجر به بخیه آن شود حداقل معادل دو درصد دیه کامل است.

اگر پارگی ممتد باشد و بخیه ها در کنار هم باشند تعداد کمی بخیه ها تاثیری در میزان دیه نخواهد داشت،

مثلا اگر گونه کسی پاره شود و 9 عدد بخیه بخورد همان دو درصد دیه کامل تعلق می گیرد و اگر پارگی کوچک باشد و فقط یک یا دو بخیه بخورد باز هم همان دو درصد تعلق می گیرد.

اما اگر پارگی ممتد نباشد و مثلا یکی در گونه و دیگری در چانه و دیگری در پیشانی و دیگری در روی بینی و یا سایر نقاط صورت باشد برای هر کدام از پارگی ها، جداگانه دو درصد دیه کامل تعلق خواهد گرفت و مجموع آنها محاسبه خواهد شد.

با تشکر منصور حیدری

موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا

در صورت تمایل برای مشاوره حضوری و یا تلفنی و یا تلگرامی میتوانید از لینک دریافت مشاوره همین سایت اقدام فرمایید سوال شما در کمتر از 24 ساعت داده خواهد شد.