در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
مراحل ثبت نام خویش فرما به چه صورت است ؟

 آیا فرم ثبت نام بیمه خویش فرما در اینترنت و سایت سازمان وجود دارد ؟

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام بیمه خویش فرما  چیست ؟

مدت زمان کلیه  آزمایشات چقدر طول می کشد ؟ و هزینه ش چقدر است ؟

آیا می توان پس از ثبت نام و دریافت کد بیمه اختیاری  را در اختیار کارفرما برای استخدام ارائه نمود ؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما از طریق سایت نمیتوانید ثبت نام نمایید باید به شعبه مراجعه کنید ونوع بیمه خویش فرما را مشخص کنید چونکه خویش فرما چند شکل میباشد مدارک شناسایی وعکس و حدود دوهفته مراحل آن طول میکشد اما نه آنکه این دو هفته هر روز مراجعه کنید یکروز ازمایش میدهید تا چند روز دیگر آماده میشود بله همین شماره بیمه را میتوان به کارفرما بدهید تا بیمه شما رو واریز کند اما باید خویش فرما قطع شود