دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
کارت فنی حرفه ای راتمدیدکردم وبرای بیمه شدن دوباره باید  چه کار کنم
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورتی که از مهلت پرداخت حق بیمه شما گذشته باید تمامی مراحل ثبت نام را دوباره طی نمایید و دوباره با بیمه تامین اجتماعی قرارداد منعقد نمایید

ولی اگر هنوز تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستید کارت تمدید شده را به شعبه بیمه تامین اجتماعی که بیمه پردازی در آن انجام می شود ارایه دهید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی