در دیه و بیمه خودرو توسط
تور قران ای نزدیک چهار ساله پس کی خسارت ما رو میدن هیچ کس هم پاسخگو نیست،بیمه توسعه دروغ دروغ دروغ دروغ
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
بادرود

بنده واقعا برای این جریان متاسفم و مطمئن باشید شما رو درک میکنم چون برادر خودم هم گرفتار همین جریانه
 اما دوست عزیز پرداخت خسارت از سال 93 از دست بیمه توسعه به کلی خارج شد و الان دست بیمه ایرانه
و متاسفانه تعلل از طرف شرکت بیمه ایرانه
اما نگران نباشید دیه شما دیر پرداخت میشه اما به تارخ روز دریافت خواهی کرد نه به تاریخ صدور حکم

لطفا برای آگاهی از پرداخا از طریق سایت بیمه ایران از طریق لینک زیر اقدام کنید
http://iraninsurance.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D8%A7%D8%B1