در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا امکان دارد با کروکی صحنه که صددرصد به نفع من بوده مدارک پزشکی تایید اورژانس وکلانتری وشوهود وتایید دادگاه برای فرار از صحنه ماشین موردنظر که به موتور من زده وفرارکرده پرونده رو بیمه تایید نکنه
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
چنانچه رای دادگاه بنا به مقصر بودن راننده باشد و دستور پرداخت از طرف دادگاه روی پرونده باشد شرکت بیمه نمیتواند خسارت را پرداخت نکند
حتی اگر شرکت بیمه اصالت و گواهینامه دار بودن راننده را تایید نکند باید ماده 6 را اجرا کند
ماده6 ـ در صورت اثبات عمد راننده در ایجاد حادثه توسط مراجع قضائی و یا رانندگی در حالت مستی یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان مؤثر در وقوع حادثه، یا در صورتی که راننده مسبب فاقد گواهینامه رانندگی باشد یا گواهینامه او متناسب با نوع وسیله نقلیه نباشد شرکت بیمه موظف است بدون اخذ تضمین، خسارت زیان‌دیده را پرداخت نموده و پس از آن می‌تواند به قائم‌مقامی زیان‌دیده از طریق مراجع قانونی برای استرداد تمام یا بخشی از وجوه پرداخت شده به شخصی که موجب خسارت شده است مراجعه نماید.