در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا بیمه خسارتی که مقصرش مست بوده را به خودروی مقابل آسیب دیده رامیدهد
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
در حالت مستی ماده 6 قانون بیمه شخص ثالث اجرا میشود

ماده6 ـ در صورت اثبات عمد راننده در ایجاد حادثه توسط مراجع قضائی و یا رانندگی در حالت مستی یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان مؤثر در وقوع حادثه، یا در صورتی که راننده مسبب فاقد گواهینامه رانندگی باشد یا گواهینامه او متناسب با نوع وسیله نقلیه نباشد شرکت بیمه موظف است بدون اخذ تضمین، خسارت زیان‌دیده را پرداخت نموده و پس از آن می‌تواند به قائم‌مقامی زیان‌دیده از طریق مراجع قانونی برای استرداد تمام یا بخشی از وجوه پرداخت شده به شخصی که موجب خسارت شده است مراجعه نماید.