در دیه و بیمه خودرو توسط
درصورت تصادف اتومبل با موتورواتقال انها بهپارکینک چگونه اتوموبیل را ترخیص کنیم
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
میتوانید با ارائه پروانه کسب و ضمانت از طرف دارنده پروانه خودرو را ترخیص فرمایید
البته طبق ماده 21 قانونا بیمه شخص ثالث ضمانت آزادی مقصر است
ماده21ـ محاکم قضائی موظفند در حوادث رانندگی منجر به خسارت بدنی، بیمه‌نامه شخص ثالثی را که اصالت آن از سوی شرکت بیمه ذی‌ربط کتباً مورد تأیید قرار گرفته است تا میزان مندرج در بیمه‌نامه به عنوان وثیقه قبول نمایند.