در دیه و بیمه خودرو توسط
جریمه رانندگی بدون گواهینامه با موتور سیکلت و تصادف با عابر پیاده
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)

براساس ماده ۷۲۳ قانون مجازات اسلامى  ( تعزيرات ) مجازات رانندگى بدون گواهينامه براى بار اول حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال و یا هر دو مجازات و در صورت ارتکاب مجدد دو ماه تا شش ماه حبس مى باشد . البته رويه محاكم چنين است كه با توجه به اختيارات قانونى حبس را به جزای نقدی تبدیل می نمايند .

در صورت تقصير راننده در وقوع تصادف به پرداخت ديات مصدوم ( عابر پياده ) يا مصدومين نيز محكوم مى شويد .

موفق باشيد

محمد هدايتى راد

كارشناس حقوقى