در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام پدر من مدتي است فوت شده ،ايشون قبل از فوت مستمري بگير نبودند و  بيمه نداشتن

ميخواستم بدانم ايا مادرم ميتوانند بيمه پدر مرحوم خود را دوباره در جريان بيندازد و از مستمري ايشان استفاده كنند ؟
2 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام در صورتی که از صندوق دیگری مستمری دریافت نکند و تحت پوشش بیمه اجتماعی دیگری نباشد می تواند برای دریافت مستمری اقدام نماید

اطلاعات تکمیلی در:

مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان چیه ؟

نحوه سهمیه بندی مستمری بازماندگان تامین اجتماعی چگونه است ؟