در دیه و بیمه خودرو توسط
متن نامه درخواست کروکی با هیءت سه نفره
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

متن خاصی نیاز نیست. کافی است از مراجع قضایی یا انتظامی درخواست شود تا کروکی صحنه تصادف توسط هیات کارشناسی سه نفره بررسی گردد.

هر کس با انشای خود می تواند درخواست بنویسد. من اگر متقاضی باشم اینگونه می نویسم:

بسمه تعالی

ریاست محترم ...

دادگاه / کلانتری/ پلیس راه

با سلام

اینجانب .... به شماره ملی .... راننده/سرنشین/ زیاندیده موضوع تصادف مورخ بین خودرو فلان با مشخصات فلان

ضمن اعتراض به نظر کارشناس و کروکی اولیه صحنه تصادف، خواهشمند است دستور فرمایید کروکی صحنه تصادف توسط هیات کارشناسی سه نفره ترسیم و بررسی گردد.

با تشکر

امضا

تاریخ