در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام.پدرم کمتر از ده سال سابقه بیمه داشتند. که قبل از درخولست از دنیا رفتند.حالا مادرم اقدام کردند برا جمع اوری سوابق بیمه.بنده قبل از فوت پدرم طلاق گرفتم و مبلغی از مهریه هر ماه به حسابم واریز میشود.درجایی دیدم شرط برقراری مستمری برای دختران مطلقه نداشتن شغل و همسر است.در کارگاه خیاطی که بیمه هم ندارد مشغول به کارم.آیا مستمری به من تعلق میگیرد؟
سوال بعدی:آیا مستمری مطلقا حق است و با شرط نداشتن همسر و شغل رسمی به بنده میرسد ؟ ارتباطی به مبلغی از مهریه من دارد که ماهیانه دریافت میکنم یا خیر؟

متشکرم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که شغلی یا همسر نداشته باشید می توانید از مستمری بازماندگان بیمه تامین اجتماعی استفاده نمایید

و دریافتی مهریه تاثیری در دریافت مستمری ندارد

در صورتی که سازمان تامین اجتماعی مطلع شود که شما شغل دارید مستمری شما قطع می شود و باید جریمه آن را به سازمان پرداخت نمایید

اطلاعات تکمیلی در:

مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان چیه ؟

نحوه سهمیه بندی مستمری بازماندگان تامین اجتماعی چگونه است ؟