در سوابق بیمه توسط
بنده سه سال در شرکتی خصوصی فعالیت نموده ام که بدلیل اینکه آن زمان بیمه نکردند خودم حق بیمه را پرداخت نمودم (بیمه مشاغل آزاد ) حال چطور میشود که بخواهم نام آن شرکت در سابقه بیمه تامین اجتماعی بنده قید شود؟ یعنی بجای مشاغل آزاد نام آن شرکت باشد با همان پرداختی و دستمزد.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنین کاری امکان ندارد شما با سازمان تامین اجتماعی قرارداد اختیاری امضا کردید ودر سیستم سازمان ثبت شده ونمیتوان بیمه واریز شده رو به هیچ عنوان تغییر داد