در بیمه روستایی و عشایر توسط
آیا میشه دفترچه بیمه روستایی رو تبدیل به بیمه سلامت ایرانیان کرد؟؟؟ یعنی روستایی رو باطل و نوع دیگه برای خود صادر کرد؟ چون بیمه روستایی برای ما که تو شهرهای زیر 20 هزار نفر ساکن هستیم عملا باعث الافی و گرفتاری بیشتر شده. و تو بیمارستان و حتی اورژانس هم قبول نمیکنن. مگر اینکه قبلش رفته باشی دفتر بهداشت شهری تایید کرده باشه. که اونجا هم وقت تایم خاصی دکتر حضور داره و روز پنجشنبه ها تعطیله.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،شب خوش.
برای اینکه دفترچه بیمه روستایی رو تبدیل به شهری کنین باید ساکن شهر باشین،چون ازتون آدرس محل سکونت میخوان.
اگه آدرس محل سکونت خودتون رو میتونین بنام کسی معرفی کنین که براتون تایید کنه این کار رو انجام بدین